dilluns, 5 de gener del 2009

Festa de Nadal

El darrer dia de escola del primer trimestre,abans de les vacances de Nadal i com ja és habitual,varem celebrar una festa,on varem cantar nadales.Un grup de nins i nines de tercer cicle varen ballar i com a cloenda, una alumna de tercer de primària, -na Vicky- i un de sisè -Adán- varen cantar una preciosa nadala anomenada "El Noi de la Mare" acompanyats per un coro de nins i nines de sisè i cinquè, dirigits per n'Aina Balaguer, la estudiant de magisteri en pràctiques a la nostra escola.Tots ho varen fer molt bé!
BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

3 comentaris:

  1. Buenas, me llamo Cristina Munar, naci en el 86, y estudie mis 6 cursos de primaria en ese colegio, y sinceramente, guardo gratos recuerdos.
    A traves del portal del facebook, que tan de moda se esta poniendo, nos hemos juntado un grupo de antiguos alunmos de varios años y promociones, y algo que es muy bonito es que los que guardan algunas fotos, las estan publicando. Sin embargo, recuerdo que en la biblioteca del centro, se guardaban algunas fotos que hicieron algunos profesores. Me gustaria sabor si seria posible que las escanearais y me las hicierais llegar.

    Mi correo electronico es Cristina.munar@gmail.com
    Muchas gracias por aledantado; no sabia a donde remitirme, y me ha hecho mucha gracia encontrar esta pagina y esas fotos, han cambiado muchas cosas, pero otras muchas estan identicas.

    ResponElimina
  2. hOLA, CRISTINA. Intentaremos localizar la fotos. PD: perdona por la tardanza

    ResponElimina
  3. Cristina, no podem publicar cap imatge sense permís de les persones que surten a elles o dels seus tutors.

    ResponElimina