dijous, 26 de febrer del 2009

Fotografies d´aigua

Aníma´t i participa
Aigua en qualsevol dels seus estats:
sòlid, líquid o gasós,
interior o exterior,
absent o present.Bases del Ier concurs Jafudà Cresques de fotografies d´AIGUA.


1. El tema a tractar és ben senzill: l'AIGUA, en qualsevol dels seus estats: sòlid, líquid o gasós, tant en exterior com en interior, sola o acompanyada, absent o present!

2. Podrà participar qualsevol alumne del C.P. Jafudà Cresques. Mestres i personal del centre podran participar fora de concurs. Cada participant podrà participar amb un màxim de 3 fotografies. Molt important i imprescindible acompanyar-les del seu respectiu títol i el nom complet i curs de l'autor (Acompanyar-les d´un text addicional serà opcional).

3. Les fotografies han de ser inèdites i originals, és a dir... no publicades en cap mitjà digital o altre i d´autoria genuïna.

4. El període de presentació de fotografies comença el 2 de Febrer de 2009 i acaba el dia 31 de mars de 2009. Les fotografies s´hauran d´entregar en format digital a:

jafudafoto@hotmail.es

o bé fer-les arribar a Miquel À. Llompart (tutor de 5èB)

5. Hi ha absoluta llibertat de retoc, igual que deixar la foto tal qual de la càmera, de velocitats, de distàncies, d'exposicions, d'obertures, de filtres, blancs i negres, sípies, color, fins i tot caben les composicions. Entren també les fotos fetes amb tot tipus de càmeres, incloses les analògiques, digitals, reflex, compactes, mòbils, web cams...

6. S'anunciaran els/les guanyadors/res el dia 8 d´abril de 2009 i es procedrà al lliurament de premis.

7. El Jurat estarà presidit per un professional de la Fotografia i composat per un/una mestre, un membre de la direcció i un membre de l'organització.

8. Hi haurà tres premis: 1er, 2on i 3er premi..... El jurat podrà declarar el premi desert o afegir esments especials i premis nous després de la deliberació.


Creiem que les bases estan molt clares, per a poder-les interpretar. Au idò, segur que sabem fer moltes coses amb aquest element que suposa més del 70% del nostre organisme i que ho tenim per tot arreu, demanem per favor que sigui la imaginació la que animi a fer les instantànies, es poden fer coses molt maques. Una forta abraçada, per a tots i que guanyi el/la millor.

1 comentari: