dimarts, 21 d’abril de 2020

TERCER TRIMESTRE

Estimades famílies,

Com sabeu, ahir vàrem iniciar el tercer trimestre. Primer de tot, esperam que tothom estigui bé i que estigueu passant el confinament amb els petits i petites de la casa el millor possible. 
És cert que la situació que estam vivint és excepcional per a tots, famílies i mestres, però estam intentant treballar dia a dia, per a què els vostres fills i filles ho visquin de la millor manera des del punt de vista educatiu.
Vos volem tranquil·litzar respecte el tema de l’avaluació de l’aprenentatge i els continguts d'aquest curs. Continuam programant i treballant tot allò que és essencial a cada un dels nivells tant d'Educació Infantil com a Educació Primària.

De la mateixa manera, us volem demanar que dins del possible, cuideu les rutines de feina diàries ja que això ajudarà molt a què els infants estiguin ocupats i entretinguts i, per tant, estiguin emocionalment millor i feliços.

Si necessitau ajuda en qualsevol aspecte, per favor, no dubteu en contactar amb nosaltres sempre que vulgueu. Estam aquí per ajudar-vos! Junts podem millorar l’educació dels infants.

Vos anirem informant de totes les novetats de com enfrontarem aquest tercer trimestre i final de curs, mitjançant l’adequació i adaptació que farem de les noves instruccions de la Conselleria d'Educació,  en relació a l'avaluació d’aprenentatge d'aquest curs tan especial i excepcional. 

Finalment, us deixam l'enllaç a la darrera resolució del Conseller d'Educació, Universitat i Recerca amb les instruccions complementàries per avaluar l'aprenentatge dels alumnes aquest curs:

Una abraçada ben forta a totes les famílies, en especial als infants!

Us adjuntam també aquest TRÍPTIC, realitzat des de l'Institut per a la Convivència i l'Èxit Escolar  amb recomanacions i telèfons de suport, que també us hem compartit com a circular a Gestib. L'Equip Directiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada