dimarts, 26 de maig del 2020

INFORMACIÓ

Benvolugudes famílies, 

Una vegada aprovat el Protocol per part de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, per a la FASE 2 del procés de desescalada, vos informam del següent:
  • NO ES REPRENDRAN amb caràcter general les activitats educatives presencials a l’educació infantil i Primària fins al curs 2020-2021.
  • Durant aquesta fase, tot l’alumnat del centre CONTINUARÀ EL SEU ENSENYAMENT DE MANERA NO PRESENCIAL 
  • A partir del 27 de maig es duran a terme TUTORIES D’ORIENTACIÓ O MATÈRIA amb tot l’ALUMNAT DE 6è d’Educació Primària de forma presencial i/o no presencial.
  • Totes les TUTORIES PRESENCIALS es faran a través de CITA PRÈVIA i es realitzaran individualment.
  • L’horari de les tutories s’organitzaran a partir de les sol.licituds rebudes i es determinarà professorat, dia i hora.
  • L’ATENCIÓ A LES FAMÍLIES es farà telemàticament. Només estan permeses les visites de mares i pares en gestions estrictament necessàries.
  • Qualsevol TRÀMIT ADMINISTRATIU es durà a terme de manera telemàtica sempre que sigui possible.


Per a qualsevol dubte, aclariment i sol.licitud de cita, podeu escriure al correu de l’escola: ceipjafudacresques@educaib.eu o trucar al telèfon: 971274164.

Molt important!!! Si trobau que vos falta informació sobre l’evolució del procés d’aprenentatge del vostre fill/a, no dubteu en posar-vos en contacte amb les tutores dels vostres fills i filles.
Recordau que teniu diversos canals per fer-nos arribar els vostres dubtes: a través del correu de l’escola,  a través del correu de les tutores o a través del telèfon del centre.

Agrair tota la feina i el suport que estau fent. Una abraçada molt forta a totes les famílies i especialment als infants.
APROFITAM TAMBÉ PER FER-VOS ARRIBAR AQUESTS DOCUMENTS INFORMATIUS:
Atentament

L’equip directiu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada